Navigácia


2 ks Dverí Potiahnite Rukoväť Posuvné Vytiahnuť Brána Haly Rukoväť Balkón Posuvné Dvere, Rukoväť, Hrdzu Dôkaz Nábytok Hardvér Rukoväť Pre Dvere

€1.87 €1.02
Sku: w106313

Funkcie:

MERANIE: Otvor Centrum: 5 palcový(128mm); Dĺžka: 5.83 palcový(148mm); Šírka: 0,95 palca(24 mm); Height: o 1,5 palca(38 mm).

ODOLNÝ MATERIÁL: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, tieto stodola kľučky na dvere nebude hrdze a tiež majú hladký povrch, ktorý vám môže priniesť pocit komfortu.S vhodným uchytenie priestoru, dvere potiahnite rukoväť, aby ste openning a posuvné dvere ľahko a bez námahy.

MODERNÝ DIZAJN: čierna skrinka ťahá, je ideálny pre stodoly dvere, vrecko dvere, posuvné skrine, dvere, bifold dvere a tiež ideálny pre kuchynské skrinky, skrine zásuvky, furnitures a skrine, kľučky dverí.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Každý cabient rukoväť prísť s 2ks samorezných skrutiek, ktoré je možné ľahko nainštalovať pomocou skrutkovača.

Špecifikácia:

Materiál: Hliníková Zliatina

Farba: Čierna

Veľkosť: 148*24mm

*Názov Produktu: Dvere Rukoväte

Obsah Balenia:

2*Rukoväte Dverí

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Pôvod: Kontinentálna Čína
Materiál: Hliníkové zliatiny
Číslo Modelu: dvere rukoväte

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *