Navigácia


Pre Alfa Romeo Giulia 2017-2021 Uhlíkových Vlákien Predné Dvierka Otvoru Ovládač Strane Výbava Kryt Auto, Interiér Dekorácie Doplnky Nálepky

€75.56 €52.90
Sku: w110147
Značky: VLÁKNA

Funkcie:

1.Táto položka je vyrobený z prvotriednej kvality reálne uhlíkových vlákien s epoxidový náter,3 mm obojstranné samolepiace na zadnej strane pre jednoduchú inštaláciu.

2.Jednoduché použitie, robustné a odolné, dlhá životnosť , odolné proti poškriabaniu, nečistotami-odolná proti korózii.Dlhodobé používanie, 2-5 rokov dlhú životnosť výrobku.

3.Carbon fiber štýl trim zmeniť riadnym vzhľad a pridať cool dizajn.2-5 rokov dlhú životnosť výrobku.

4.To nie je len uhlíkových vlákien trim, sa perfektne hodí na vaše auto, zabezpečiť, aby vaše auto nie je poškriabaný, nie opotrebujú, a robí vaše auto vyzerať úplne nové.

Farba: Čierna. 3x3K Keper väzbe uhlíkových vlákien.

Obutie:Pre Alfa Romeo Giulia 2017 2018 2019 2020 2021

Použitie: použite na pokrytie všetkých poškodených trim na vašom vozidle, alebo jednoducho na upgrade svoje auto

Materiál: Vyrobené z reálneho uhlíkových vlákien a má ultra clear coat polyuretánu pre extra ochranu. 3 mm hrúbka mäkké nálepky.

O inštaláciu:

1.Všetky naše výrobky sú samolepiace späť.

2.Používame reálne uhlíkových vlákien s kepra väzba, ktorá má vynikajúce plasticity.Produkt sa bude veľmi mäkké, ak je zahriaty a bude to jednoduchšie na inštaláciu.

3.Stačí čistiť zodpovedajúce miesto auta a odstrániť lepidlo ochrannou fóliou na zadnej strane naše nálepky.Stlačte tieto časti proti palubnej doske vozidla po dobu 2 minút.

Poznámka: môže byť ťažká vzhľadom na nízke teploty,vyčistite pozíciu pred inštaláciou a tepla pásku trochu pre lepšiu priľnavosť.

Doprava

Dovozné clá, dane a poplatky NIE sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.To je kupujúceho, zodpovednosť za tieto poplatky prípade potreby.

Po zadaní objednávky, budeme loď v 3-4 dní.Po obdržaní tovaru, ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, odpovieme vám a riešiť to do 24 hodín.Budeme vám ten najlepší servis a záruka.

Priateľské tipy:

Pretože existujú rozdiely medzi krajinami a produktov, prosím zmerajte vášho výrobku veľkosť pred miesto, aby nedochádzalo k zbytočnému v neskorších dní, vďaka.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás cez ebay správu systému.Budeme odpovedať svoju správu do 48 hodín.Dôverujte nám, vždy sa snažíme vyriešiť všetky problémy, našim zákazníkom.

Pre každý priateľa, kto miluje uhlíkových vlákien transformácie, naše koníčky sú rovnaké.Takže máme 1-ročnou zárukou kvality, v prípade, že dostanete výrobok, ktorý je poškodený, alebo sa vám nepáči to, prosím, kontaktujte nás v čase, budeme radi, aby vám slúžili.

Materiál: karbónová
Umiestnenie Nálepky: Navigácia, Zapaľovacie Zariadenie, zásuvky, Kľučky, Suite Auta, Gears, Dvere Interiérové, Stredovej Konzoly, Gombík, Volant, Vzduch Panel, Výstroj Panel, Kľučky Na Dvere, Windows Control Panel (Ovládací Panel, Späť Air Vent, Predné a Zadné Svetlá na Čítanie, Výstroj Hlavu, Volant Panel
Názov Značky: RRX UHLÍKA
Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *