Navigácia


10 Pack 5 Palcová Skrinka Ťahá Matte Black Nehrdzavejúcej Ocele, Kuchynské Skrinky Rukoväte Kabinetu Rukoväte 5 Palcový Dĺžka, 3-Palcový Otvor Cen

€17.00 €8.50
Sku: w120199

10 Pack 5 Palcová Skrinka Ťahá Matte Black Nehrdzavejúcej Ocele, Kuchynské Skrinky Rukoväte Kabinetu Rukoväte 5 Palcový Dĺžka, 3-Palcový Otvor Cen MODERNÝCH: Funkčné & elegantné, Tieto matte black vleky vhodné pre rôzne štýly skrine, šatník, hrudníka a skriňa.

ŠTÝL: skrine vytiahnuť je Ideálny spôsob, ako dekorácie celú miestnosť.Aby kabinetu hardvéru súčasťou vášho domova dekor dnes

Ak nahrádzate vaše rukoväť, opatrenia a zabezpečiť center do stredu otvoru medzery súčasnej rukoväť je 3 cm.Inštalácia nového kabinetu rukoväte, vyvŕtajte dve diery s center do centra rozteč 3 palcov.

ODOLNÉ & SILNÝ: z nehrdzavejúcej ocele skončil s classic matný čierny súradnice aj s ostatnými spotrebičmi a accessoriess.

Black zásuvky, vytiahne sú ideálne pre váš obývacia izba, spálňa, kuchyňa, šatne, štúdia, kancelárie, rokovacia miestnosť.Štýlové art, veľkorysý, praktické, čisté a krásne, pridanie retro farby pre váš domov.

veľkosť: Otvor vzdialenosť:3 "(76 mm), Celková Dĺžka:5 palcový(127 mm), Priemer:1/2 " (12mm)

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

farba:čierna

Obsah Balenia:

10 ks * Kabinet rukoväť

20 ks * Skrutky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod: Kontinentálna Čína
Materiál: Kov
DIY Dodávky: Kovoobrábanie

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *