Navigácia


Pet Packa Čistiaca Pena Č Výplach Packa Cleaner Foam Účinné Pri Odstraňovaní Nečistôt Mud & Zápach Listy Mäkké Labky Čisté Pre Psov A Mačky

€18.08 €9.04
Sku: w1243

Pet Packa Čistiaca Pena Č Výplach Packa Cleaner Foam Účinné Pri Odstraňovaní Nečistôt Mud & Zápach Listy Mäkké Labky Čisté Pre Psov A Mačky

Odrážky:

1.Pet Labky Ochrany: Živiť svojho maznáčika labky s našimi bezvodý šampón packa čistejšie, remeselnícky s prírodnými zložkami a rastlinnými výťažkami pre udržanie svojej pleti zdravie.Naše mierne a non-dráždi vzorec udržuje labky moisturized, prevencia suchosti a nepohodlia.Ideálny pre všetky typy domácich miláčikov.

2.Rozšírené Packa Ochrany: Naše bezvodý šampón packa cleaner je hustá a bohatá pena presahuje len čistenie nečistôt, ako ho účinne preniká do vášho maznáčika packa eliminovať škodlivé látky a vírusy, ochrana svoje chlpaté priateľa zdravie, ako nikdy predtým.

3.Pohodlné Riešenie: Uistite sa, packa čistenie bezproblémové s našimi ľahko a rýchlo, bezvodý šampón packa cleaner.Jednoducho utrite jemne, nie je potrebné umývať.Vhodný pre každodenné použitie alebo cestuje.Majte svoje chlpaté priateľa labky čisté a dobre udržiavané kedykoľvek a kdekoľvek.

4.Starostlivosť o nohy Dôležité: Tento bezvodý šampón packa vysávač je ideálny pre epiláciu aj svojich domácich miláčikov a prevenciu praskania a sušenie ich nohy.Poskytuje každodenné čistenie a starostlivosť o zvieratko nohy s jemným a vyživujúce vzorec.

5.Jednoduché a Zábavné Upratovanie: Dať svoje chlpaté priateľovi spa deň s našimi bezvodý šampón packa cleaner.Je to jednoduché a príjemné na čistenie svojho maznáčika nohy, a je kompatibilný s väčšinou mačky a psov.Dokonca aj šteňatá a mačiatka môžu vychutnať zábavu kúpeľ čas.

Popis:

Na Bezvodý Šampón Pet Štetec je ideálny packa starostlivosť o riešenie pre mačky a psov.Má jemné zloženie, ktoré môžu preniknúť do vášho maznáčika labky, aby sa zabránilo vysychaniu.Len utrite jemne a vidieť rozdiel.Dať vaše chlpaté priateľa, najlepšie starostlivosť o nohy s našim Bezvodý Šampón Pet Kefka!

Špecifikácia:

1.Názov produktu: Bezvodý Šampón Packa Cleaner

2.Platné objekty: mačky a psy

3. Kapacita : 150 ML na starostlivosť o nohy

4.Čas použiteľnosti: 3 roky

5. Hlavné zloženie: prírodný kokosový olej na báze cukru v base, oat extrakt, atď.

6.Produkt účinnosti: používa sa na denné čistenie a starostlivosť o zvieratko nohy, hydratačné nohy a predchádzanie podrážkou z krakovania a sušenie

Balenie Zoznam:

1* Nie-Opláchnite Packa Cleaner Foam

Pôvod: Kontinentálna Čína
Súbor Typ: Áno
Materiál: Polyester
Položka Druh: Náhrdelník
Druh: Psy

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *