Navigácia


Sticky Index Karty Knihy Kariet Multi-Farebné Sticky Kariet, Zapisovať Index Etikety Farebné List Samolepky pre Plánovač Zložky Dropship

€1.23 €0.74
Sku: w12954

Funkcie:

OOTDTY

Zapisovať labels: Vyrobené z kvalitného papiera, zapisovať index štítky.Skvelé pre zanechania poznámky alebo pripomienky na dvere, chladnička, monitory, alebo iných povrchov.

Vhodné pre plánovač, kalendár, súbor, priečinok, knihy, značku, stránke značky, DIY scrapbooking, album, rozpočet plánovač, atď.

Odstránenie voľne: Odnímateľné lepidlo samolepky pre jednoduchú re-určenie polohy, môžete si ich vypnúť bez kopírovania a konvertovania alebo stránky.

Príležitosti: Vhodné pre študentov, učitelia, zamestnanci úradu a tak ďalej.ideálny pre čítanie poznámky, knihy, časopisy, prospekty, organizátori, denníky, časopisy, archívy súborov a papier označenie a zvýraznenie.

Široké použitie: Nástroj karty, pomôže plánovať, organizovať, priorít a prispôsobiť práce, ako je štúdium na skúšky, čítanie kníh,knihy-ce, indexovanie dokumentov a hľadáte plánu.

Špecifikácie:

Materiál: Papier, Lepidlo

Veľkosť: Cca. 14x19cm/5.51x7.48in

Typ: Súbor 1; Set 2; Set 3; Set 4; Set 5; Set 6; Set 7; Set 8; Nastaviť 9; Set 10; Nastavenie 11, Nastaviť, 12; Nastaviť 13

Počet Listov: 10 Listov

Hmotnosť: Cca. 30g

Balenie Obsahuje:

1 Balenie Lepiaca Index Označenie Kariet

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, nemusí sa obraz reflec0.75 skutočná farba položky.

Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *