Navigácia


6 Ks Práce A Dodávky Sestra Cítil Odznak Valcoch NICU Sestra Zdvíhateľnej Roztomilý Odznak Držiak S Alligator Klip Trvanlivé

€12.93 €8.66
Sku: w16104

6 Ks Práce A Dodávky Sestra Cítil Odznak Valcoch NICU Sestra Zdvíhateľnej Roztomilý Odznak Držiak S Alligator Klip Odolné Balenie Množstvo - balenie dodávaný s 6 typov rozšíriteľná odznak zvitky a 6 štýlov, ako je znázornené na obrázku.Je to zaujímavé a oko-lov, a toto množstvo je dostatočné pre vaše každodenné použitie, výmeny a zdieľania.

Vhodné veľkosti - priemer sestra odznak držiteľ je približne 5 cm/1.97 palcov, nylonové lano môže byť zasunuté v dĺžke 61 cm/24 palcov, flexibilné rozšíriť ID karty pre bezpečnostné kontroly a automaticky zatiahnuť.Váži približne 0.46 oz, je ľahký a ľahko prenosný, vhodný pre vrecku alebo v taške.

Spoľahlivé Materiály - Tieto ručne vyrábané a dodávané odznak zvitky sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré vydržia ID držiaky na dlhú dobu.Roztomilý zdvíhateľnej odznak držiteľ nebude drop alebo poškodenie vášho oblečenia, takže môžete nosiť kedykoľvek.

Roztomilý Dizajn - Tieto NICU sestra odznak zvitky funkcia 6 rozkošný novorodenca kresebný, spárované s ružová a modrá, vrátane detských nohy reťazová reakcia, maternica, dojčenské fľaše, žiadajú ma o našej Mexickej tortillas, a ďalšie.To bude určite chytiť vašu pozornosť a zarobiť si veľa chvály od kolegov.

Široko Používaný - Sestra Odznak Prejdite poskytuje zaujímavý spôsob, ako identifikovať štúdia alebo začať ďalšiu prácu.Môžete poslať na zdravotné sestry, ošetrovateľky študenti, spolužiaci, priatelia, alebo kolegovia v ošetrovateľskej dni, Vianoce, a absolvovaní obrady, alebo ďakujem.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Cítil

Obsah Balenia:

6 * odznak cievky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *