Navigácia


Zložené Mačka Tunel s Lopty a Crinkle, Napíš, Jar Hračka, Myš Tunel, Vonkajšie Hračky pre Mačiatko Interaktívne

€5.51
Sku: w1691

Popis:

Materiál:Pvc

Dĺžka: 60 cm/25.59 palec

Priemer: 25 cm/9.84 palec

Farba:Žltá/Modrá

Množstvo: 1 Ks

Package Zahrnuté:1pc Zložené Mačka Tunel

Funkcie:

Elastické skladacie mačka tunel - Mačky môže byť slobodne cestovať cez to, na oboch stranách s mačacie obľúbené myší a perie, respektíve, môžu vaša mačka táto hračka viac lásky.Nielen, že je to tunel, ale to môže byť tiež použitý ako provokujúcej stick.

Prispôsobiť mačacie inštinkty - Mačky " prirodzenú lásku k burrow do rôznych trhlín a otvorov, tunel, je ideálny pre mačky bez ich charakter, môžete ísť rovno cez od hlavy až po chvost, tak, aby vaša mačka nestráca svoju povahu, môže byť tiež špeciálne miesto v dome pre mačky nosiť voľne okolo.

Vhodné pre viaceré mačky - Ak máte veľa mačiek vo vašom dome, môžete nechať všetky hrať, a budú sa tešiť, pocit uteká po tom, ako do tunela spolu.

Bezpečný materiál, používame bezpečný materiál, aj keď mačka škrabance, nebude poškodený.Pretože používame elastické oka materiálov, ktoré odolávajú poškriabaniu činnosť mačky, tam je oceľové konštrukcie v hlavnej stonky, takže to nebude ľahko zlomiť.

Dva-in-one cat hračka - Ako tunel hračka a provokujúcej stick, s rôznymi perie a myší na oboch stranách, z ktorých sú hračky, ktoré mačky ako každý deň.

Jednoduché uskladnenie - Uskladnenie je veľmi jednoduché, stačí hlavu a chvost sa nemusíte spolu tunela môže byť uložený, nezaberá priestor na všetko, a je veľmi ľahká, mačka hračku, ktorá môže byť vyradená.

Poznámka: farba peria a sisal gule tento produkt je náhodné

Teplé Tipy:

1. Vzhľadom na svetelné a sleduje efekt, farby môžu mať ľahko rozdiel.

2.Prosím, nechajte mierne veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.Ďakujem vám za vaše pochopenie!

3. Ak máte akékoľvek otázky, prosím, zanechajte nám odkaz, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.ďakujeme, že ste!!!

Pôvod: Kontinentálna Čína
Hračky Typ: Tunely
Druh: mačky
CN: Zhejiang
Je To Inteligentné Zariadenie: no
Materiál: PVC

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *