Navigácia


10PCS Q9 BNC Samica SMB Samica Konektor Priamo Conector pre Wifi Bezdrôtové Rádiové Antény SMB na BNC ANTÉNNY Koaxiálny Adaptér Veľkoobchod

€18.39 €13.79
Sku: w253607

10PCS/veľa Q9 BNC Samica Konektora SMB Samica Konektor Priamo Konektor pre Wifi Bezdrôtové Rádiové Antény SMB na BNC ANTÉNNY Koaxiálny Adaptér RFDOTOP Veľkoobchod

1. 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

2. Názov: BNC SMB Adaptér

3. Konektor A: BNC Female Jack

Konektor B: SMB Samica Konektor

4. Typ: Rovné

5. Materiál: Meď /Mosadz

6. Izolácia: PTFE

7. Pokovovanie: Nikel/Pozlátené

8. Impedancia: 50Ω

9. Frekvencia: DC-6GHz

10. VSWR:

10 KS Adaptéry

RFDOTOP poskytuje celý rad RF koaxiálne konektory,z SMA, SMB, SMC, TS9,CRC9, SJF, MS156, BNC,TNC,N,UHF,Mini DIN,L29 DIN, MQA,Fakra,HSD,LVDS atď, do štandardných produktov ODM a custom-made výrobkov s OEM Service.Naše hlavné produkty patria vysokorýchlostné káblové zostavy, ANTÉNNY koaxiálny kábel zostavy, nízke frequencycable zostavy, RF koaxiálne konektory, koaxiálne RF adaptéry.Tieto produkty sú mainlyused na ukladanie dát, vytváranie sietí, komunikácií, automobilový priemysel, zdravotníckej,letecký priemysel, vojenské oblasti atď.

Ponúkame OEM a ODM na Zákazku služby.Ak nenájdete produkt, ktorý potrebujete v našej predajni, prosím, kontaktujte nás.

1. Všetky položky, ktoré budú testované a dobre zabalený pred odoslaním von.Balíky budú odoslané do 1-3 pracovných dní po kupujúci dokončiť platbu.

2. Za normálnych okolností trvá asi 7 až 45 dní, aby sa vaše miesto normálnou poštou air mail, ako www.cssvolgpo.sk štandardná doprava, www.cssvolgpo.sk šetrič doprava. ( To môže trvať dlhšie, na niektorých odľahlých oblastiach)

3. Ak chcete získať vašu zásielku rýchlejšie, môžete si vybrať expresná doprava spôsoby, ako DHL,Fedex, UPS,EMS a pod.Možno budete musieť zaplatiť navyše, náklady na dopravu na nej.

1. Cla je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante zadarmo dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

2. Všetky balíky do krajín EÚ musí Daň zaplatiť od júla 2021. Pre objednávky suma nižšia ako EUR150, môže kupujúci zaplatiť daň priamo cez www.cssvolgpo.sk.Ale pri objednávke nad EUR150, kupujúci je potrebné vyhlásiť, clo a daň zaplatiť sami, a DPH alebo IOSS číslo muse byť poskytnuté pre zásielku.

1. Prosím, láskavo nás nechať 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.je to veľmi dôležité pre náš obchod.

2. Kontaktujte nás, ak nejaké problém s tovarom, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém za vás.Prosím, neponáhľajte zanechať netural alebo negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás.Len dôvera nás, môžeme vyriešiť to lepšie pre vás.

3. Vitajte na sledujte náš obchod našom obchode fanúšikov.Dostanete 1~5% zľava zľavy priamo na vašej objednávky.

Číslo Modelu: SMB na BNC Konektor, BNC SMB Adaptér
Pôvod: Kontinentálna Čína
Názov Značky: RFDOTOP
Aplikácia: RF konektor na pripojenie antény, Koaxiálne Káble, a iné rádiové frekvencie zariadenia
pokovovanie: Nikel/pozlátené
Balenie: PP taška
Impedancia: 50ohm
Štýl: ROVNÉ
Frekvencia: DC-6 GHz
Materiál: Mosadz/Medi
Rozsah teplôt: -55°C do +155°C
Pohlavie: Žena sa na Ženy

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *