Navigácia


Ocele Bilancie Fyziky Hračka Vedy Psychológia Dynamický Pohyb Hračky Golf Loptu Rovnováhu Hračka Weightlifter Odbúranie Stresu Socha

€30.75 €12.30
Sku: w334005

Tento Kinetické Umenie Rovnováhu Hračka je ideálne pre trávenie voľného času.Je to jednoduché použitie s podporou stĺp a základ pre stabilitu.Vykonané posledné, táto hračka slúži ako skvelý darček pre golfistov, alebo každý, kto miluje moderný dekor.

Približná hmotnosť: 181g

Materiál: ABS + nehrdzavejúcej ocele

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Zoznam:

Kinetické Umenie Rovnováhu Hračka X1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zábavné Stôl Dekor: Zvýšiť vaše pracovné plochy s našimi Kinetické Umenie Rovnováhu Hračka.Kompletný s golf zostatok gule, podporný stĺp a základ, tento stôl príslušenstva je aj zábavné a pútavé.

2.Jednoduché Nastavenie: Nastavenie kinetické umenie rovnováhu hračku ľahko a rýchlo s našimi jednoduchý držiak inštalácie.Vložte podporné tyče do základne a rovnováhu bábkové predné nohy s podporou darebák.

3.Voľný Čas: Stráviť svoj voľný čas v plnej radosti s našimi Kinetické Umenie Rovnováhu Hračka.Je to fascinujúce swing a točiť pohybu je nádherný zábavy.

4.Spoľahlivé zábava zaručená: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, tento kinetické umenie rovnováhu hračka zabezpečuje výnimočnú rovnováhu skúsenosti, že bude trvať roky.

5.Výborný Darček: Nech to Kinetické Umenie Rovnováhu Hračka dať zábavné, ale napriek tomu elegantný nádych akékoľvek golfista kancelárie alebo obytný priestor.Sofistikované turnaj suvenírov zberateľské položky, ktoré je perfektná akcia darček.

Odporúčame Veku: 14+y
Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *