Navigácia


Bakhoor Kadidlo Horák Arabskom Bakhoor Horák, Elektrické Odolné Kadidlo Horák Mini Oud Horák Bezpečné Kadidlo Držiak Pre Jóga Kúpele

€14.47 €7.23
Sku: w350239

Zvýšiť vaše vôňa hru so naše elektrické oud horák!Rýchle šírenie a all-metal/keramické vykurovacie telesá zabezpečiť luxusné vône.Ideálne pre cestovanie a outdoor aktivity.Skúsenosti elegancia oud v ultimate výhodný balíček.

Funkcia: Bakhoor Kadidlo Horák

Materiál: ABS+hliník, zliatiny+železo oka

Nabíjanie: USB kábla nabíjanie

Farba: čierna, zlatá

Platné miesta: domov, kuchyňa, salónik, hotel, svadobné hostiny, alebo iné špeciálne príležitosti

Balenie: luxusná darčeková krabička balenie

Batérie špecifikácie: vstavaná batéria 0.4 O 3,7 V

Balenie zoznam:

Bakhoor Kadidlo Horák*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchle Šírenie: keramické vykurovacie teleso našej bakhoor kadidlo horák zohrieva rýchlo, umožňujúce rýchle šírenie zvolenej vône.Skúsenosti výhody aromaterapie s rovnomerne a efektívne šírenie vône po celej miestnosti.

2.Parfumované Pokoj: Radosť v parfumovaných pokoj, ktorý vychádza z tejto bakhoor kadidlo horák.Nie je potrebné pre ľahší, jednoducho zapnite tlačidlo a skúsenosti upokojujúce a luxusné vône.Bez otvoreného ohňa, zaisťuje bezpečnosť a zamedzuje nehodám.

3.Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené s kvalitných materiálov, tento bakhoor kadidlo horák sa môže pochváliť all-kovové a keramické vykurovacie teleso, ktoré výrazne zvyšuje jeho životnosť.Jeho elektrolyticky pokrývajú prípade poskytuje elegantný vzhľad, ideálny pre všetky sofistikované domáce prostredie.

4.Prenosné a Pohodlné: Tento bakhoor kadidlo horák je približne 13*3.5*3 cm veľkosť a má vstavaný 1800mAh/5V batérie, takže je ultra-prenosný a ideálny pre vonkajšie použitie.Vychutnajte si bohatý, okúzľujúca vôňa z bakhoor, nech ste kdekoľvek, bez starostí alebo ďalšie príslušenstvo.

5.Platné Scény: bakhoor kadidlo horák je ideálny pre vaše meditácie alebo modlitby školení doma, v chrámoch, a počas bohoslužby.Skúsenosti upokojujúce arómu a pozdvihnúť svoje spojenie s bohom."

Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *