Navigácia


Plávajúce LED Čaj Svetlo Flicke Elektronickej LED Sviečka Batérie Powered Plávajúce Na Vode Tealight Pre Svadobné Party Decor

€1.59 €0.87
Sku: w361945

Odrážky:

1.Vytvoriť pokojnú atmosféru: Tieto plávajúce vodné sviečky vyžarujú teplé biele svetlo, ktoré odrážajú na vodnej hladine, že romantické a pohodlné atmosféru pre váš domov alebo udalosť.

2.Dlhotrvajúci: Tieto plávajúce vodné sviečky môže byť použité na dlhú dobu, ako sú nepremokavé a trvanlivé.Sú vyrobené zo silného a odolného materiálu, ktorý odoláva teplu a vlhkosti.

3.Flameless vody sviečka: Táto sviečka má flameless dizajn, ktorý je vysoká bezpečnosť a bezpečné pre vodu.To je tiež bezdymového a bez chuti, čo je ideálne pre každú príležitosť.Sviečka je šetrné k životnému prostrediu a môže byť použité viackrát.

4.Jemné a kompaktný: Tieto plávajúce vodné sviečky sú malý a prenosný, takže je pohodlné a praktické pre každú príležitosť.Sa hodia najviac vázy a vytvoriť romantickú atmosféru.

5.Široký Rozsah Použitia: Tieto plávajúce vodné sviečky môže byť použité pre rôzne príležitosti a účely, ako sú svadby, večierky, domova, aromaterapia, meditácie a ďalšie.

Vytvoriť pokojné a pokojnom prostredí s týmto plávajúce vodné sviečky.To je vodotesný a odolný dizajn, ktorý napodobňuje blikanie skutočného plameňa bez nebezpečenstva požiaru.Malý a prenosný, môžete ho využiť na viacerých príležitostiach, ako sú svadby, večierky, alebo relaxačné kúpele.

Názov: bazén plávajúce sviečka

Hmotnosť: 10g

Veľkosť: 3.8*3.8*1.5 cm

Zoznam:

Plávajúce Tealights Sviečky *1

Materiál: Včelí vosk
Funkcia: Flameless
Použitie: Domáce Dekorácie
Druh: plávajúce
Číslo Modelu: Plávajúce Sviečky Tealights
Produkt: všeobecné sviečka
Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *