Navigácia


Čakra Tuning Fork Nastavený na Liečenie,Zvukovej Terapie,Držať Telo,s Gumovou Paličkou,maticový Kľúč,Čistiace Tkaniny a Hliníka

€112.41 €73.07
Sku: w466621

Čakra tuning fork set je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu s korózii kvality, dlhšie zvuk a precízne frekvencia

Čakry ladenie vidličky súbor môže byť široko používané v riadne liečenie, priložte 7 čakier tela, čistí energiu, Zlepšiť učenie, koncentrácia, rýchle poslať negatívne emócie, zlepšiť nespavosť, podporiť pozitívnu energiu, masáže, učiť a meditácie atď.

tuning fork súbor súčasťou 8 ladenie vidličky 126.22 Hz, 136.1 Hz, 141.27 Hz, 172.06 Hz, 194.18 Hz, 210.42 Hz, 221.23 Hz, 272.2 Hz.Gumová palička, opravy nástroj, nástroje na čistenie handričkou a nádherné hliníkové okno.

Čakra tuning fork set s elegantný vzhľad a ohľaduplní dizajn, ktorý je skvelý darček na Valentína, Deň otcov, promócie, narodeniny, propagácia, dovolenku atď.Prinieslo by to jasný a príjemný zvuk na všetkých svojich rodinách, a to aj váš roztomilý zvieratá.

Materiál:hliníková zliatina

farba:Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 x Gavel(farba náhodné a štýl náhodné, nemôže vybrať si uvedené farbu a štýl)

8 x tuning vidlice(anglický vzor na tuning fork je dodávaný s továrni)

1 x čistiaca handrička

1 x Malé kľúča

1 x Hliníkový rámček (vzhľad, s továrni)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *