Navigácia


15PCS Sublimačná špz Prázdne Kovové Hliníkové Auto Značky prestupu DIY Vlastný Obraz, Dizajn, Biela

€38.79 €26.77
Sku: w489112

[Balík obsahuje] 15 pack Sublimačná špz Prázdne, veľkosť 6 x 12 x 0.026 palcov(15.2 cm x 30.4 cm x 0,65 eur cm)

[Neopozeraný dizajn]Hliníkové auto špz po sublimačná spracovania, vysoká pevnosť, ľahká nie je k deformácii, povrch po nepremokavé, hrdza, lesklý spracovanie, môžete prispôsobené dizajnu vlastné obrázky, vhodné na otec, mama, deti, priatelia dovolenku darčeky.

[Prevádzky návod]Pred sublimačná, prosím, odtrhnite film na hliníkovej platni.Keď to budete robiť prenos tepla, čas môže byť medzi 80 a 120 sekúnd, a teplota môže byť medzi 350 a 400 stupňov Celzia, ktorá umožňuje prenos obrazu lepšie a živšie.

[platné scene] evidenčné prichádza s 4 montované skrutku sloty, ktoré sa dá jednoducho nainštalovať na auto, doma alebo v poštovej schránke, a hrať dobrý dekoratívne úlohu.

[MULTI-PURPOSE] - názov Firmy alebo logo Môže byť prispôsobená na sublimačná špz prázdne, a prázdne špz menovkou môže byť použité na publicity spoločnosť, Okrem toho, si môžete vybrať váš obľúbený obrázok prispôsobiť na prázdne sublimačná špz

Farba:Biela

Materiál:hliník

Obsah Balenia:

15 x auto Značky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *