Navigácia


Vinyl Skladovanie Dreva Tabuľka Albumy Držiteľ Elegantný, Jednoduchý Stojan Pre Zobrazenie Knihy Rekordov Comics Fotografie

€11.09 €7.21
Sku: w6533

Udržať vaše záznamy usporiadané a úsporu miesta s našimi rustikálny a elegantný rekordér.Vyrobené z odolného a non-deformovateľné materiál, to je tak ľahký a malý.

Špecifikácia:

názov produktu: rekordér

Produkt materiál: drevo, kov

Produkt farba: hnedá, alebo drevo farba

Veľkosť produktu: o 20x9x20cm/7.87x3.54x7.87 cm

Zoznam Produktov:

1* Rekordér

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Maximalizovať Skladovanie: S týmto kompaktný stolový stojan, môžete mať svoj záznam, zber organizovaný a v dosahu.Jeho malá veľkosť optimalizuje priestor, uvoľnenie police a pulty.Zobrazenie záznamov v štýl a zároveň plné využitie obmedzeného priestoru, ktorý máte.

2.Elegantný Dizajn: Tento rekordér ponúka rustikálny a elegantný dizajn, ktorý dopĺňa akéhokoľvek interiéru štýl, zatiaľ čo vedenie záznamu zbierky organizované a prístupné.

3.Odolné a Spoľahlivé: S robustný drevený základ a robustný kovový rám, tento rekordér zabezpečuje váš drahocenný záznam kolekcia je bezpečné a chránené pred poškodením v priebehu času.

4.Jednoduchá Montáž: Vložte dva kovové tyče do diery v drevených base nastaviť rekordér a zobrazenie záznamov v žiadnom okamihu.Montáž je jednoduchá.

5.Široké Použitie: Tieto záznam, police stoly sú ideálne pre zobrazovanie vašich certifikátov, komiksy, knihy a iné položky, pridanie štýl a funkčnosť každej miestnosti.

Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *