Navigácia


Auto Parfum Difúzor Auto Výustiek Husle Osviežovač Vzduchu Solar-Powered Auto Vôní Osviežovač Vzduchu Vôňa Difúzor Auto

€14.63 €10.24
Sku: w85766

Premeniť vaše auto do mini oáza so naše Auto Vzduchu Difuzér.Hrajú vstavaný solárny motor a inovované turbíny vietor systém, uvoľňuje vysoko kvalitné vôňa s ľahkosťou.Odolný materiál je bezpečné, zabezpečenie starať-free používať tehotné ženy a deti.Prekvapenie a radosť vašich prijímateľovi dar, ktorý zvyšuje ich zážitok z jazdy.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto Aromaterapia Ozdoby

Vzhľad produktu: kovové husle

Produkt materiál: kov +ABS

Produkt farba: modrá/červená/žltá/fialová

Balenie Zoznam:

1* Auto Vzduchu Difuzér

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovatívne Funkcie: So zabudovaným solárnym motor, husle-tvarované aromaterapia z tohto solárneho osviežovač vzduchu auto otáča aktívne obnoviť vaše auto vzduchu.Poháňaný slnkom alebo inému zdroju svetla, to eliminuje potrebu nabíjania.

2.Robustné a Odolné: S silné a odolné vysoko kvalitného kovu a žiaruvzdorného ABS, tento solar osviežovač vzduchu auto je postavené na posledný a odolávajú extrémnym teplotám.Udržuje vaše auto vonia dobre zachované aj na dlhé disky.

3.Voňavé Oasis: Využitie energie zo solárnej energie, tento osviežovač vzduchu auto automaticky zvyšuje vôňa pomocou inovovanej turbíny vietor systém.Užite si osviežujúcu vôňu, ktorá vyplní každom rohu, bez zástrčky alebo batériu je nutné.

4.Prírodné Vône: Získať bezpečné a zdravé jazdy s našej slnečnej osviežovač vzduchu auto.Jej nulové alkoholu vzorec a prírodných rastlinných vôňa tablety poskytujú dlhú životnosť a starať-free vôňou, ktorá sa oživia vaše zmysly.

5.Premyslené Prekvapenie: darujte osviežujúci voňajúce auto s týmto Solárne Osviežovač Vzduchu Auto.Skvelý darček pre priateľov, rodinu či kolegov, to praktické a krásne príslušenstva je istý, prosím, a aby všetky jednotky príjemnejšie.

Pôvod: Kontinentálna Čína
Položka Hmotnosť: 200g
Položka Dĺžka: 20cm
Názov Modelu: Solárne Auto Osviežovač Vzduchu
Druh: Osviežovač Vzduchu
Položka Šírka: 20cm
Tvar: Pevné
Špeciálne Funkcie: Auto Aróma Difuzér, Osviežovač Vzduchu
Položka Výška: 5cm
Položka Druh: Osviežovač Vzduchu

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *