Navigácia


20 g AB Kov Oprava Lepidlo Super Lepidlo Železa, Ocele Auto Radiátor Vodné Nádrže Osobitné Úniku Zapojenie Zváranie Lepidlo

€7.95 €3.97
Sku: w99316

Popis:

Tento kov opravy vložiť len musí byť zmiešané, uplatniť a sušené na 24 hodín, aby sa úplne vyliečiť.Má vlastnosti vysokú teplotu a môžu byť tak ťažké, ako ocele po vytvrdnutí.Môže byť použitý na opravu potrubí, rozbité betónové, atď.

Špecifikácia:

Kapacita: cca 20 g (A10g+B10g)

Kompatibilné Materiálov: betón, kov

Celý Čas Vytvrdzovania: cca 24 hodín

Zoznam Balíkov:

Kovové Opravy Pastex2

Poznámka:

Vezmite prosím na vedomie, že farby nášho produktu sa môže mierne odchyľujú od obrázka vzhľadom k svetelný efekt a streľba uhol.

Prosím skontrolovať podrobné informácie o konkrétnej veľkosti produktu na obrázku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kovové Opravy Vložiť: Tento produkt obsahuje silný a dlhotrvajúci opravy kovov a mnoho iných povrchov.To môže dlhopisov takmer žiadne čisté povrchy bez nečistôt a oleja.To môže byť používané ako náhrada za palebnú silu zváranie.

2.Vysoká Teplota je k Dispozícii: Po tomto kovové opravy pasta je úplne vyliečiť, to je tak tvrdo ako železo, a to vydrží teploty až 150C.Môže poskytnúť jednotné dlhopisov hrúbku čiary pre kovy.

3.Vložiť Pevne: Tento priemyselný opravy vložiť má vynikajúce lepiacu silu.Vytvára silnú a stabilnú trvalé puto, ktoré by mali trvať dlhú dobu.To môže byť tvarované, klepli, podané, brúsené, a vŕtané podľa účelu.

4.Doba vytvrdzovania: Pri používaní tohto kovu opravy vložiť, potrebujete len miešať a aplikovať ich na kov byť opravené.Plne spevnený opravy vložiť bude miešať s kovovou a stali veľmi ťažké.To trvá niekoľko hodín vyschnúť.

5.Rozsiahle Použitie: môžete použiť tento produkt pre vyplnenie odlievanie nedostatky, ako napríklad oceľové odliatky, piesok diery a póry a trhliny.Môže byť použitý na opravu rôzne problémy, ako sú potrubia, a rozbité betónové.

DIY Dodávky: Kovoobrábanie
Pôvod: Kontinentálna Čína

Odošlite Vašu Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená . Povinné polia sú označené *